6 hozzászólás a(z) “Reggeli pálinka” bejegyzéshez

 1. Szerintem a disznók minden ilyen bulit bírnak, mármint ahol pálinkáznak, csak hozzájuk ne nyúljon senki…:) Szóval tuti a röfik is innának kora reggel 1 páleszt, csak Őket soha nem kérdezi meg senki.:)

 2. Nem is az hogy megdöglik (csak úgy riadalmában), hanem szánt szándékkal megölik szegény jószágot.
  Nyilván előtte alapos számításokat végeznek, hogy mennyi pálinka kellene a disznó, akarom mondani sertés, teljes leitatásához, a tömegére való tekintettel, ÉS mennyivel járnának rosszabbul – a kinyerhető hús és egyéb belsőség tekintetében -, ha az egyik italozót mészárolnák le.
  A komoly matematikai modell és az elvégzett számítások, valamint a tapasztalatok alapján ahogy a pálinka-ember-malachalál trió találkozásának végkimeneteleit nézzük, egyértelmű az eredmény: “A minél több pálinka maradjék az önjelölt bölléreknek, és maximalizáljuk a kinyerhető nyersanyag mennyiséget” elv érvényesül.
  nUa

 3. ez a mérnöki vélemény…jogos 😀

  Bár figylembevéve az EU állatjóléti törekvéseit, lenne egy kompromisszumos javaslatom: 1 fél pálesz a sertésnek is…az az egy feles nem veti vissza jelentősen a böllérek lerészegedésének folyamatát, viszont a malac vidámabban leli halálát…mindenkinek jobb így :
  – a böllérek ugyanúgy berúgnak
  – a malac vidámabban szenderül jobblétre
  -a malac minimális pálesz fogyasztása miatt a végtermék minősége nem romlik
  -a zöldek sem tiltakoznak a barbár sertésírtás ellen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..