Közlekedjünk okosan!



1. Bicklissáv gyalogossáv egymás mellett. Biciklissáv 2 méter széles, gyalogos sáv 5-6 méter. Persze a néninek a gurulós bőrönddel a biciklissávba kell elindulnia, ami igazából “teljesen jogos”, mert a bőröndnek is két kereke van…
2. Nagy nehezen kikerülöm. Szembe jövő srác miért is ne cikkcakkban ne indult volna el. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, hogy nem próbálod meg kikerülni, mert különben tuti neked jön.
3. Nő kocsival jön szembe én kanyarodnék balra nagy ívben. Jó ő is arra ment csak indexet felejtette el kibaszni, de talán azért is jó, mert így megfigyelhettem a parkolási technikáját. 3 üres parkoló hely volt, egyikbe a szorgos közmunkások összeseperték a lehullott avart. Na vajon melyikbe sikerült beállnia?
4. Szép lassan gurulok át a zebrán csávókám, aki eddig ott állt elindul… Mia?! Leszállok, eleresztek egy csúnyanézést és egy bazdmeget, erre megáll, hogy talán valami probléma van? Igen bazdmeg, az hogy zebrán neked volt elsőbséged autóval… valamit még pampogott amit szerencsére nem hallottam, mert Paksi Endre valami olyasmit énekelt a fejemben, hogy “Legyen mienk az élet”. A kérdés csak az, ha annyira siet, hogy nem kell megállnia a zebránál, akkor hogy a faszba ér rá megállni vitatkozni??

4 hozzászólás a(z) “Közlekedjünk okosan!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .