Titánok (H)arca



Full 3D, megaskórpiók.
Nem teljesen vágom miért titánok harca lett a címe mert igazából a Hádész(alvilág istene) meg a Perszelolsz(görög félisten vagymi) harcáról szól az egész. Konkrétan sehol egy titán, csak néha megemlítik őket, hogy voltak. Nemsok mitólgiai alapja van, a görög isteneket leszámítva az összes szereplő fiktív. Ne számítson senki egy Trója szintű sztorira. Vannak benne óriás skorpiók meg medúza aki kövé változtat, ők még egész nézhetőek. Hát a Kraken(a főgonosz lény Hádész teremtménye) egy túlméretezett Alienre hasonlít, csak nem olyan félelmetes, ezt a hatalmas méretével próbálja kompenzálni. Röviden összegezve a történet nulla, a 3D effektek majdnem jók. A főszerepelő ugyanaz a csávó aki az Avatarban is van, úgy látszik jól mutat 3D-ben. Ami kifejezetten bosszantott, hogy pl a két görög katonát akit megölt a medúza Drakonnak és Szolonnak hívták. Persze a film elsősorban az amcsiknak készült és szerintem nekik már a Zeusz név is újdonságként hathatott.
Összegezve: egyszer megnézhető, de ha kihagyod nem veszítesz vele sokat.

Egy hozzászólás a(z) “Titánok (H)arca” bejegyzéshez

  1. Ezt nem láttam, de ha még a Trója szintjét sem éri el (amiben, köztünkszólva, szintén sikerült az eredeti történetet kissé szabadon értelmezni) akkor talán nem is kellene megnézni. Persze sajnos a hollywoodi filmipar már csak ilyen…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .